Wat doen we?

Schrijnwerkerij Poels-Abeloos is gespecialiseerd in maatwerk, zowel voor keukens, badkamers, binnenschrijnwerk en haardmeubels. Grote en kleinere opdrachten worden door ons met zorg afgewerkt.

Wanneer u contact met ons opneemt zullen we eerst en vooral een persoonlijk gesprek inplannen, liefst op de locatie van de werken. Tijdens dit gesprek luisteren we naar uw wensen en vragen en denken met u mee. Samen zoeken we naar de beste oplossing volgens uw smaak en budget. We bepalen de stijl en de houtsoort en overlopen de voor- en nadelen van de materiaalsoorten. We meten alles op en gaan voor u aan de slag.
Op basis van dit eerste gesprek ontvangt u van ons een offerte en planning op maat. Indien u akkoord gaat met de offerte treffen we de nodige voorbereidingen en beginnen zo snel mogelijk aan de plaatsing. Dit alles met oog voor detail en een mooie afwerking.
Tijdens de werken blijven we steeds uw aanspreekpunt. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat er tijdens het plaatsen nog onverwachte zaken opduiken of dat u alsnog bijkomende werken wenst te laten uitvoeren. Samen met ons worden deze zaken dan verder besproken en ingepland.
Na de plaatsing leveren we een kwalitatieve en betrouwbare service na verkoop. Zo bent u hopelijk tevreden voor, tijdens en na de werken.

traptreden afgewerkt met hout

KEUKENS

Nieuwe keuken kopen of uw huidige keuken renoveren?

We vervaardigen complete keukenkasten en keukenelementen op maat en volgens uw wensen. Maar u kan ook uw huidige keuken renoveren. Wilt u enkel uw kasten of werkblad vervangen? Alles kan!
We adviseren u met plezier over budget, planning, levertijd en materialen zoals houtsoorten, werkbladen, toestellen, etc.

BADKAMERS

U wenst graag een gezellige ben praktische badkamer? Een plaats waar u kan wegdromen en relaxen?
Wij helpen u met plezier om dit te verwezenlijken.
Uw badkamer renoveren doen we volledig volgens uw wensen. Budgetvriendelijk of met een luxueuze afwerking. Aan u de keuze!
We adviseren u uiteraard over de mogelijke materialen, oplevering en over de kostprijs.

DRESSINGS EN OPBERGKASTEN

Het is niet altijd makkelijk om een geschikte kast te vinden voor uw woning. Soms is een kast op maat de beste oplossing. En laat dat nu net onze specialiteit zijn! We leveren maatwerk voor kasten in woonkamers, slaapkamers, keukens, badkamers, zolders, garages, dressings, …
Met een maatkast zijn er geen verloren of moeilijke ruimtes. Schuine daken, moeilijke hoeken, kleine ruimtes, … We vinden, samen met u, voor elk probleem een oplossing.

BINNENSCHRIJNWERK

Zijn uw binnendeuren aan vervanging toe? Moeten er nog traptreden geplaatst worden? Heeft u een mooie houten vloer gezien en wenst u een gelijkaardige vloer bij u thuis?
Ook met al uw binnenschrijnwerk kunnen we helpen. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

HAARDMEUBELS

Niets is zo gezellig als een knapperend haardvuur bij koud weer. Als dat haardvuur dan ook nog eens in een mooi en stijlvol wandmeubel wordt geplaatst, is gezelligheid zeker troef!
Met het juiste materiaal en een mooie afwerking kan een haardmeubel de ‘eye-catcher’ van uw woonkamer worden.
Contacteer ons voor meer informatie.